Tóth Ildikó: Társkeresés, párválasztás,
én is boldog akarok lenni

Cím Tóth Ildikó: Társkeresés, párválasztás, én is boldog akarok lenni
Kiadó Booklands 2000
Ár 1950 Ft
Fülszöveg

Jól érzem magam. Szeretem az új családomat, de igazán boldog akkor lennék, ha apa is megtalálná a párját, ha ő is boldog lenne.

Azt sem bánnám, ha ott is lenne egy kis kistestvérem.

Szívem legnagyobb vágya, hogy kimondja végre valaki, hogy az emencipáció csak duma! Erről azonban csak munkahelyen mernek beszélni az asszonyok. Kaptunk egy szót, de egyenlőséget nem. Jogunk van a család ellátásáa mellett dolgozni, ha mellette tökéletes anyák, feleségek, házvezetőnők, szexpartnerek tudunk maradni.

értékelés
vélemény

A szerző egy hetilapban hirdető társkeresőkkel készített interjúit jelentette meg. kommentárokkal, elemzéssel kiegészítve. Mindegyik eset magában hordozza tanulságát. Tóth Ildikó nem elítél vagy véleményt mond, hanem szeretne többet tudni arról miért van annyi magányos, társtalan ember. Csak kérdéseket tesz fel és meghallgatja a válaszokat. A történetekben közös a szeretet, az elfogadás utáni vágy. Csak az a baj hogy a szereplők többsége először kapni akar és nem adni Némelyikük sorsa szívszorító, mégis van benne valami felemelő ahogy küzdenek boldogságukért.

jegyes@jegyes.hu

Vissza a címoldalra