Scott - Runnels - Doub: A sikeres család

Cím Scott - Runnels - Doub: A sikeres család
Kiadó Alexandra
Ár 1499 Ft
Fülszöveg

Sajátítsa el a családi harmóniához nélkülözhetetlen készségeket

A KIEGYENSÚLYOZOTT ÉS BOLDOG CSALÁDI ÉLET KIALAKÍTÁSAKOR NEM BÍZHATUNK MINDENT EGYEDÜL A SZERETETRE. Speciális szülői képességekre is szükség van, melyek segítségével a családtagok között kialakulhat az a bizalomteljes kapcsolat és hatékony kommunikáció, amely nélkülözhetetlen a közös élet során felmerülő nehézségek leküzdéséhez.

A Sikeres család című könyv lépésről lépésre követhető taNácsokkal szolgál olvásói számára; szemléletes példákon keresztül mutatja be,

  • szülőként hogyan válhatunk a családi élet irányítójává

  • hogyan kínálhatunk normákat - és hogyan járjunk elöl saját példánkkal - gyermekeink számára

  • milyen hangot üssünk meg gyermekeinkkel, és szükség esetén hogyan nyújtsunk segítséget számukra

  • milyen módon vehetünk részt a családi problémák megoldásában, hogyan alkalmazkodhatunk a változásokhoz, és mit tehetünk azért, hogy elérjük céljainkat.

A Sikeres család cimű kötet a Családi Harmónia elnevezésű, Virginia Scott és George Doub vezetésével működő családsegitő központ szemináriumainak tapasztalatain alapul, melynek programjaihoz több mint 250 000 szülő, közösségi vezető, egészségügyi dolgozó, lelkipásztor, szociális munkás, nevelési tanácsadó és pedagógus csatlakozott.

VIRGINIA SCOTT egyike az Egyesült Államok 50 vezető családterápiás szakembereinek. Több szaklapban, igy a Family Circle, a Redbook, a Parenting vagy a McCall's című magazinokban rendszeresen publikál szakértőként. GEORGE DOUB a szociális gondozói hálózat munkatársaként több mint 30 esztendőre visszanyúló praxist folytat a házassági-és családterápia terén. Mindketten San Francisco közelében élnek. PEGGY RUNNELS-nek szintén a házassági és nevelési tanácsadás a szakterülete, de korábbi munkája kapcsán a könyvkiadás sal kapcsolatban is tapasztalatokat szerzett. Nevada államban, a Tahoe tó közelében él.

jegyes@jegyes.hu

Vissza a címoldalra